Mart Busscher schiet KOSC 1 naar winst op Almelo

KOSC 1 won op eigen veld met 2-0 van Almelo en behaalde drie belangrijke punten om de aansluiting met de (sub)top weer te realiseren. Spits Mart Busscher schoot KOSC naar de winst. Zijn eerste doelpunt in de 26e minuut. De thuisploeg was in de eerste helft duidelijk de meerdere van een tegenvallend Almelo. KOSC kreeg de beste kansen en kende veel meer balbezit dan de gasten. De 1-0 voorsprong bij rust was echter niet geruststellend en dat gevoel hing over de tweede helft. “Het zal toch niet dat Almelo nog scoort.” Veel kansen kregen de gasten echter niet. KOSC was ook minder nadrukkelijk aanwezig. De bevrijdende treffer viel in de 85e minuut. En opnieuw was het Mart Busscher, die het net wist te vinden.
De jeugdige  Ief Kottink speelde de gehele tweede helft en kwam op de plek van Jari Leussink. Nils Brouwer verving in de loop van de tweede helft Diederik Nijhuis en Thomas Brons loste de man van de wedstrijd, Mart Busscher, in de slotfase af.
Zondag 27 november speelt KOSC opnieuw thuis en dan tegen Lonneker dat een plek hoger staat dan de Ootmarsummers met één punt voorsprong en met een wedstrijd minder gespeeld. De aftrap op ’n Tooslag is om 14.00 uur.

Bron: InenOmOotmarsum