Materialeninzameling op zaterdag 3 juli

Komend weekend worden, na weer een bijzonder seizoen, de laatste wedstrijden gespeeld. Dan breekt voor de kledingcommissie weer de periode aan om alles in orde te maken voor het nieuwe seizoen.

Normaliter zouden de laatste wedstrijden al lang gespeeld zijn en hadden we voldoende tijd om alles voor te bereiden. Dit jaar wordt dat spannend. We streven ernaar om medio augustus weer de uitgifte te plannen, maar de exacte datum volgt later.

Om dit voor elkaar te kúnnen krijgen, hebben wij jullie hulp nodig. Wij hebben de inname van de kleding en andere materialen gepland op zaterdag 3 juli a.s. tussen 10:00 en 12:00 uur bij Tel op de Mors.

Daar moet álles worden ingeleverd:
– wedstrijdtenues
– trainingspakken / jasjes indien van toepassing
– de materialen voor de trainingen die door KOSC beschikbaar zijn gesteld.

Trainers/leiders die stoppen en in het bezit zijn van een softshell jas moeten deze ook op dat moment inleveren.
Mist er iets, is er iets stuk, niet meer schoon te krijgen oid, meld dit dan bij het inleveren! Hier kunnen kosten voor doorberekend worden. Wij zullen dit via de trainers/leiders communiceren en indien van toepassing moeten zij zorgdragen voor betaling aan KOSC en innen van gelden bij de spelers / ouders. Maar we gaan er vanuit dat alles volledig wordt ingeleverd.

Wij zien van ieder team op zaterdag 3 juli graag een vertegenwoordiger bij Tel.

Tot dan!

Groet,
Helma Eertman
Robin Borghuis
Manon Olde Meule