Moeizame wedstrijd kosc 15-2

De jongens kwamen aan bij kosc en toen ze een maal in de kleedkamer zaten werd er veel nagedacht over 3 punten want dat hadden ze nodig om 3e of zelfs 2e te worden. Na de warming up gezegd dat we er vol voor moeten gaan zijn we de wedstrijd begonnen met een sterk begin, want we hadden veel balbezit. De tegenstanders waren sterk ze kwamen er heel veel door via de linker kant van het veld, maar de kansen werden wel verdedigt . Kosc kwam er ook vaak door via Jelte, Ruben en sajet maar de meeste ballen kwamen in de handen van de keeper. Toen kwam Neo er een keer door en schoten ze e 1-0 er in maar eigenlijk vlak daarna kwam kosc met een aanval via Jelte en ging de bal er in en iets later in de 1e helft kreeg neo nog een kans en die schoten ze er in. Er na kreeg mats nog een blessure en gingen we de 2e helft in.

Op een gegeven moment in de rust werd er gezegd dat we echt een schepje bij moesten doen was dat later in de 2e helft pas te zien.

In de 2e helft begon kosc met de bal en hadden ze wind tegen. Al vrij snel heeft Neo snel de bal veroverd en viel er ook al best wel snel in de 2e helft een goal voor de 1-2 voor neo. Daarna werd er een aantal keer gevochten om de bal in het midden, maar er kwamen geen kansen en Kosc had het moeilijk er door te komen. Neo had het minder moeilijk en kwam er een aantal vaker door en dat resulteerde ook in een mooie loop actie en de bal vloog er gelukkig in dat zorgde voor de 1-3. Na de aftrap ging het vrijwel direct weer fout want er werd een overtreding gemaakt op de rand van de zestien er met een mooie vrije trap vloog de bal er weer in en begon het weer op nieuw alleen deze keer was het alles of niets bij kosc en kwamen ze er ook wat vaker door met een diepte bal kwam joep er door en hij scoorde de 2-4. Kosc dacht dat het nog kon maar het was al heel laat in de wedstrijd. Kosc kwam er nog een keer door via Jelte maar dat was helaas buiten het spel. Helaas kwam neo er nog door en Ruben maakte een overtreding in het zestien meter gebied en Neo kreeg een penalty en die vloog er in voor de 5-2 en daarna floot de scheidsrechter af.

Eindstand: 2-5