Monsterscore voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 6e competitiewedstrijd overtuigend gewonnen, op ons KG werd laagvlieger Wilhelminaschool JO15-3 eenvoudig met 9 – 0 verslagen.

De boys begonnen overtuigend en sterk aan de wedstrijd en nadat onze nr. 10 reeds een kans gemist had, was het na ruim 5 minuten wel raak. Na een prima assist van Julian schoot Ruben overtuigend de openingstreffer tegen de touwen. Binnen het kwartier werd de score al verdubbeld door Julian en nu kwam Ruben als assistgever in de boeken. De gastheren uit Hengelo kwamen er totaal niet aan te pas, de boys waren heer en meester op het veld en Wilhelminaschool verscheen maar een enkele keer op onze speelhelft. Vlak voor rust besliste Hein al de wedstrijd en bij een geruststellende 3 – 0 zochten beide teams de kleedkamers op.

In deze pauze gaf de technische staf aan dat boys van JO15-2 absoluut de baas op het veld waren, geen tegendoelpunt incasseren en probeer de score nog wat op te voeren met elkaar.

En een zevental minuten na rust zorgde Niels, die het vandaag als aanvaller mocht proberen, met een prima goal voor de 4 – 0. Nadat Hein middels een schitterende vrije trap de stand op 5 – 0 had gebracht was de tegenstander helemaal gebroken en niet meer in staat om fatsoenlijk tegenstand te bieden. Door doelpunten van Sajed 2x, Niels en Julian stond er uiteindelijk een 9 – 0 eindstand op het scorebord en heerste er na afloop een uitgelaten en feestelijke stemming in de kleedkamer. Blijf deze focus/mindset houden en wie weet gaan er nog mooie dingen gebeuren dit seizoen.