Nieuw hoofd Voetbalzaken Jeugd bij KOSC

Wellicht hebben jullie het in de wandelgangen al vernomen, maar in verband met drukke werkzaamheden in zijn functie als manager bij Rhenus Road in Oldenzaal, heeft René Broekhuis aangegeven te willen stoppen als Hoofd Voetbalzaken Jeugd.
René heeft o.a. als jeugdtrainer en HVJ bij KOSC zijn sporen meer dan verdiend en we zullen dan ook op gepaste wijze afscheid van hem gaan nemen.
Bij de zoektocht naar een geschikte opvolger kwamen we uit bij Frank Tijhuis. Frank, directeur van Nepocon ingenieurs & adviseurs, heeft zijn voetbaljeugdopleiding deels bij de BVO Heracles gevolgd en was jarenlang jeugdtrainer bij onze vereniging. Ook Frank heeft een drukke baan, maar wil in samenwerking met Dick Veldhuis dit graag oppakken.
Dick Veldhuis, jurist bij Notariskantoor Riteco, geen onbekende bij KOSC, heeft alle jeugdteams doorlopen en was o.a. jeugdleider en jeugdtrainer. Frank en Dick spelen thans ook nog in KOSC 45+. Onderstaand de foto’s van de twee mannen voor het geval u ze niet mocht kennen en/of wilt kennen leren.