Nipte, maar dik verdiende overwinning voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn derde competitiewedstrijd dik verdiend gewonnen en de eerste punten van de competitie binnengeharkt. Op ons KG werd met 3 – 2 gewonnen van Quick ’20 JO15-9.

De boys begonnen overtuigend aan de wedstrijd en bij de eerste de beste kans schoot Hein, na goed werk van leenspeler Ruud en een assist van Ruben, overtuigend de openingstreffer tegen de touwen. Vervolgens bleven de boys de boys van JO15-2 de bovenliggende partij en waren we voetballend wat sterker dan de gasten uit Oldenzaal. Echter vergaten we dit uit te drukken in de score en na een ongelukkige handsbal van Julian, werd overtuigend de gelijkmaker binnen geschoten. Gelukkig schoot Ruud op slag van rust de verdiende 2 – 1 binnen.

In de rust aangegeven dat we voetballend wederom sterker waren, maar dat we dit vergaten om uit te drukken in de score. Devies voor de tweede helft om veel energie in de wedstrijd te blijven leggen en snel de 3 – 1 en 4 – 1 te maken.

In de tweede waren de boys van JO15-2 een stuk sterker en na een kleine 55 minuten werd door de sterk en overtuigend spelende Hein dan eindelijk de 3 – 1 gemaakt. Vervolgens was het wachten op meerdere doelpunten, maar Sajed, Ruben, Bart en Ruud hadden het vizier niet op scherp staan en konden het net niet opnieuw laten bollen. Een kleine tien minuten voor tijd werd het, door een van richting afstandschot, nog even spannend. Maar gelukkig slaagde Quick er niet in om nogmaals gevaarlijk te worden en bleven de drie dik verdiende punten in de Siepelstad. Complimenten voor Xander en de uitblinkende Lucas, die er samen met de rest van het team, voor zorgden dat we eindelijk van die hatelijke 0 punten af zijn.