Nipte, maar dik verdiende overwinning voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft in Almelo, na een uitstekende eerste helft, uiteindelijk met 4 – 5 gewonnen van avc Heracles JO15-4.

De boys waren gebrand op een goed resultaat en na ruim 5 minuten schoot Julian, rechtstreeks vanuit een corner, de openingstreffer tegen de touwen. Hierna bleven de boys de beter voetballende ploeg en kwamen de gastheren er niet echt aan te pas. Nadat onze snelle aanvaller al een dot van een kans gemist had, verdubbelde Sajed na een kleine 20 min. de score. Na een kleine 30 minuten maakte aanvoerder Thijn er 0 – 3 van. Onze aanvoerder speelde een prima wedstrijd en beloonde zijn goede optreden met een goede kopgoal 0 – 3.

In de rust verteld dat we uitstekend bezig waren, maar dat we vergaten om dit ook in de score tot uiting te brengen. Blijf sterk doorgaan en laat de gastheren niet terugkomen in de wedstrijd.

Maar in de tweede helft begonnen de boys heel zwak en stonden ze niet echt aan. Toch werd het na 50 minuten 0 – 4 na een overtuigend binnengeschoten pingel van Hein. Hierna wist het thuisteam snel een tweetal doelpunten te maken en werd het min of meer weer een wedstrijd. Gelukkig schoot Hein, na een perfecte assist van de uitblinkende Julian, in de 62e minuut de 2 – 5 binnen. Gelopen koers zou je zeggen, maar onze boys dachten er iets te makkelijk over en door een tweetal doelpunten van avc Heracles JO15-4, werd het op het einde toch nog onnodig spannend. Maar na een dikke 5 minuten blessuretijd floot de prima fluitende scheidsrechter gelukkig dan eindelijk voor het einde en gingen de drie punten mee naar de Siepelstad.

0 – 1 Julian 5e
0 – 2 Sajed 20e
0 – 3 Thijn 28e