Nipte oefennederlaag voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste oefenwedstrijd na de winterstop nipt verloren, op Sportpark Vondersweide was Quick ’20 JO15-4 met 4 – 3 net iets te sterk.
Zonder de zieke Daan G. en met invalkeeper Wout H. boys begonnen prima aan de wedstrijd en naarmate de wedstrijd vorderde werden we dan ook lichtelijk de bovenliggende partij. Echter kwamen de gastheren er af en toe ook levensgevaarlijk uit en zodoende werd het een leuke, gelijkopgaande eerste helft. Een kleine tien minuutjes voor tijd schoot Boet uit een corner van Marc de 0 – 1 tegen de touwen. Hierna gebeurde er niet zoveel meer en met deze nipte voorsprong zochten beide teams dan ook de kleedkamers op.

In de rust aangegeven dat we wel tevreden waren en dat er op momenten best leuk gespeeld werd. Echter waren we fysiek een stuk sterker en dat overwicht was nog wat te weinig op het veld te zien. Ook werd er af en toe te lang getreuzeld voor de goal, schiet die bal toch een keer lekker op doel was het devies.

En in de tweede helft begonnen wij veel te afwachtend en kwamen de gastheren uitstekend uit de startblokken. Binnen ruim 50 minuten hadden ze de achterstand zelfs omgebogen in een 3 – 1 voorsprong. Dit kwam omdat we het allemaal maar veel te gemakkelijk lieten gebeuren, duels werden niet meer gewonnen en zodoende liepen we achter de feiten aan. Na een schitterend doelpunt van de zeer sterk spelende en uitblinkende Mick, kregen de boys weer hoop en toen kon het opeens weer wel. Na een goede bal van achteruit had Wout W. aan de zijlijn een hele fraaie actie in huis en schoot op zeer knappe wijze de gelijkmaker achter de verbouwereerde keeper. 3 – 3 dan ook was een mooie en juiste afspiegeling van deze leuke, gelijkopgaande wedstrijd. Echter werd er bij een volgende aanval niet goed opgelet en lag zomaar de 4 – 3 achter Wout H. in het netje. Deze tegenslag kwamen we niet meer te boven en zodoende werd deze leuke en leerzame oefenwedstrijd nipt verloren.

Vanmiddag op momenten en zeker in de eerste helft weer een beetje het oude, vertrouwde JO15-2 gezien en dat doet de leiders en trainer/coach deugt. Ga zo door op deze wijze en de ’’technische staf’’ is er absoluut van overtuigd dat we nog voldoende wedstrijden wel winnend gaan afsluiten.

0 – 1 Boet 25e