Nog een Kampioen KOSC JO8-1

KOSC JO8-1  KAMPIOEN!

Kosc JO8-1 is zaterdag 11 december kampioen geworden!

Het in het vorige seizoen opgerichte JO8-1 heeft de huidige periode wedstrijd na wedstrijd gewonnen. Vorig jaar was al te zien dat de mannen en vrouwen van dit elftal goed op elkaar ingespeeld waren, helaas was D.S.V.D. Deurningen vorig jaar te sterk voor ons elftal en grepen we net naast een kampioenschap.

 

Hoe anders was dat dit jaar! De trainers hebben niet stilgezeten en evenmin de voetballers. Door ijzersterke samenwerking is er een mooi samenspel ontstaan tussen de spelers. Aan het begin waren we met zeven spelers: Jonne, Laurens, Mees, Nout, Max, Tygo en Lasse. In de loop van het seizoen kwamen daar Fedde en Tygo W. bij. Beiden nieuw in de voetbalsport maar wat een plezier én inzicht hebben die jongens nu al in het spel!

 

 

 

Afgelopen zaterdag mochten we het seizoen afsluiten met een wedstrijd tegen LSV Lonneker JO8-1, een ijzersterk team. De ochtend was koud en wit, hetgeen voor mooie plaatjes zorgde. KOSC was in het begin nog even op zoek naar balans, ze konden elkaar nog niet zo goed vinden. Na een paar minuten was dat echter voorbij en scoorde KOSC de 1e keer. De toon was gezet. Bal na bal vloog bij de tegenstander in het net. Lonneker liet zich echter niet op de kop zitten en scoorde ook. Hierdoor werd KOSC nóg fanatieker waarna er weer volop gescoord werd. De wedstrijd eindigde met 20-1!!

Na de wedstrijd werden ouders, de voetballers en de trainers gefeliciteerd door het bestuur van KOSC in de kantine. Voor de voetballers was er lekkere patat met ranja, voor de ouders koffie met cake.

 

Jonne, Laurens, Mees, Noud, Max, Tygo, Lasse, Fedde en Tygo W. bedankt voor dit leuke seizoen! Op naar het volgende!

De trainers (Jordy, Erik en Bas)