Oetbloasweekend van 1 tot en met 3 juli

Na een gedwongen afwezigheid van 2 jaar wordt ter afsluiting van het seizoen 2021-2022 opnieuw een “Oetbloasweekend” georganiseerd. Het Oetbloasweekend vindt plaats in het weekend van 1 juli 2022 tot en met 3 juli 2022. Zet deze data vast in uw agenda.
Net als voorgaande edities zal de organisatie zich inspannen voor een gevarieerd en attractief programma voor alle KOSC-leden, jong en oud.
Op  vrijdagavond 1 juli zal het “ Oetbloasweekend’’ van start gaan met de jaarlijkse vrijwilligersavond. Hiervoor ontvangen de vrijwilligers een aparte uitnodiging. Op deze avond zal ook de vrijwilliger(s) van het jaar bekend gemaakt worden.
De zaterdag 2 juli staat in het teken van de jeugdteams tot en met JO15. Vanaf 9.30 uur wordt gestart met de jongste jeugd O8 t/m O11. Na de middag zijn de O13 en O15 aan de beurt. Het wordt een dag dat in het teken staat van gezelligheid en sportiviteit.
Op de zondag wordt het gebruikelijke Mix-toernooi gehouden voor alle seniorenteams en de jeugdteams vanaf O17. Na afloop is er een BBQ en een verloting.