Ongelukkige nederlaag JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste oefenwedstrijd na de winterstop verloren, na een gelijkopgaande wedstrijd was Reutum JO15-1 met 2 – 0 de gelukkigste.

In een iets andere opstelling begonnen de boys vol goede moed, maar enigszins afwachtend aan de wedstrijd. Je kon zien dat dit weer de eerste wedstrijd na de winterstop was. Een paar jongens moesten nog wel even wennen aan hun nieuwe positie. maar over het algemeen stond het allemaal prima. Verdedigend werd er, op een tweetal snelle counters na, niets weggegeven, maar aanvallend was het nog wat te mager. Op een schot van Niels en wat corners na slaagden we er jammer genoeg niet in om aanvallend echt een vuist te maken. De gastheren verschenen ook niet of nauwelijks voor het doel van Hugo, dus was de 0 – 0 een logische ruststand.

In de rust aangegeven dat het voetballend eigenlijk prima ging, we controleerden de wedstrijd zonder voorin echt gevaarlijk te worden. Aangeven dat Kars op de momenten dat het kan en zeker Dani wat vaker in de buurt van Wessel moeten proberen te komen.

En de boys kwamen zeer voortvarend uit de kleedkamer en laatste man Kars was binnen tien minuten heel dichtbij de 0 – 1. We waren nu echt wat meer op zoek naar dat doelpunt en zoals je zo vaak ziet valt die dan aan de andere kant. In een spaarzame uitval met een lange bal van achteruit wisten de gastheren de openingstreffer te scoren. Hierna probeerden we wat meer risico te nemen door Kars naar voren te dirigeren en voor wat meer gevaar te zorgen. Helaas viel de bal elke keer net niet goed en in de laatste minuut scoorde Reutum via een fraai doelpunt zelfs de 2 – 0.

Vanmiddag zeker goede en positieve dingen gezien. Hier gaan we op de trainingen dan ook absoluut mee verder. Volgende week spelen we een thuiswedstrijd tegen Quick ’20 JO15-5, maar eens proberen of we dan wel aan de goede kant van de score kunnen komen te staan.

1 – 0 Speler Reutum 50e minuut
2 – 0 Speler Reutum 70e minuut