Ongelukkige nederlaag KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste competitiewedstrijd op sneue wijze verloren, in Oldenzaal werden de boys met 4 – 3 verslagen door Quick ’20 JO15-9.

Met Ruben en Lucas in de basis en ook Sam, Florian en Twan in de selectie begonnen de boys voortvarend aan de wedstrijd. Na een vijftal minuten werd het, na een assist van Rob, 0 – 1 door Bart die het vanmorgen voorin mocht proberen en dit uitstekend deed. De boys waren het bovenliggende team na ruim een kwartiertje was Sajed heel dicht bij de 0 – 2. Helaas trof deze inzet geen doel, maar ook invalkeeper Sam hield met een paar prima reddingen zijn doel schoon

In de rust aangegeven dat we dan voetballend wel sterker waren, maar dat we de echte overtuiging en wil misten om dit echt uit te drukken in de score. En dat de gastheren stiekem wel gevaarlijk bleven met hun snelle uitbraken. Dus blijf op je hoede en probeer die wedstrijd zo snel mogelijk te killen.

Maar dit was blijkbaar aan dovemansoren gericht, want na ruim 40 minuten stond het plots 2 – 1. De boys van JO15-2 bleven strijdbaar en na goede actie van Sajed werd de stand in de 50e minuut weer gelijk getrokken door onze snelle aanvaller. Nadat we in de 60e minuut een uiterst dubieuze penalty tegen kregen keken we weer tegen een achterstand aan 3 – 2. Nadat goudhaantje Twan in de 71e minuut voor de gelijkmaker had gezorgd, maakten de gastheren er in de allerlaatste aanval nog 4 – 3 van.