Ongelukkige nederlaag voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn tweede competitiewedstrijd ongelukkig verloren, in Hengelo was ATC “65 JO15-4 met 2 – 1 te sterk.

Zonder de geblesseerden Niels en Lars, maar met invalspelers Yrjo, Scott, Aniek, Roos en Jula begonnen de boys en dame prima aan de wedstrijd en na een klein kwartiertje maakte Sajed, op aangeven van Aniek, de verdiende 0 – 1. Even later had diezelfde Sajed de 0 – 2 moeten maken, maar een op één met de keeper slaagde hij er niet in om het net wederom te laten bollen. Ook aanvoerder Thijn had in deze fase de 0 – 2 op zijn schoen, maar ook hij slaagde er niet in om de bal tussen de palen te krijgen. Deze dure missers werden ons fataal, want in de 25e en 30e minuut scoorden de gastheren de 2 – 1.

In de tweede helft waren we helaas niet meer in staat om de stand een dragelijker aanzien te geven. Ondanks kansen van Sajed, de hardwerkende Hein, en de sterk ingevallen Jula en Roos, floot de scheidsrechter na ruim 70 minuten voor het einde.