Onnodige nederlaag voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 4e competitiewedstrijd ongelukkig en enigszins tegen de verhouding verloren, op ons Hoofdveld was Vogido JO15-4 met 2 – 4 te sterk.

De boys begonnen wat slapjes aan de wedstrijd en de gasten uit Enschede waren veel scherper en feller in de duels. Hierdoor stond het na 20 minuten dan ook 0 ‐ 2. In het laatste kwartier voor rust werden de boys dan eindelijk wakker en deden we via een knappe goal van Joep, na een knappe actie en assist van Hidde (C) dan ook wat terug 1 – 2.

In de rust duidelijk gemaakt dat het veel te pover was wat we in de eerste fase lieten zien en hierdoor ook terecht met 2 – 0 achter stonden. Tweede helft moest er dan ook uit een ander vaatje getapt worden en hier waren alle boys het dan ook wel mee eens.

In het tweede bedrijf zagen we dan ook een heel ander JO15-2, waren we sterker dan de gasten en was het wachten op de gelijkmaker. Echter viel uit een spaarzame counter heel vervelend de 1 – 3. Gelukkig verkleinde de prima spelende Mees, na een assist van leenspeler Pepijn, al vrij snel de achterstand tot 2 – 3. En vervolgens waren er genoeg kansen op de gelijkmaker, maar deze mogelijkheden waren niet aan Guus, Tijn, Joep en Mees besteed. Ook had de verdediging van Vogido de nodige overtredingen nodig en moest scheidsrechter Hulsmeijers een paar keer handelend optreden. Tot slot kwam de aloude voetbalwet helaas  ook vandaag weer uit. In de slotminuut viel de bal verkeerd en konden de gasten uit Enschede 2 – 4 maken.