Onverdiende nederlaag voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft óók zijn tweede competitiewedstrijd verloren, na een wel heel gemakkelijk gegeven strafschop werd het uiteindelijk 1 – 0 voor Sparta E. JO15-6.

In een gelijkopgaande eerste helft werd er prima gespeeld door onze boys. Na weinig kansen voor beide goals gezien te hebben, werd er keihard gewerkt en ook op momenten prima voetbal gespeeld door JO15-2. Helaas werd Sajed een paar x, al dan niet terecht, afgefloten wegens buitenspel. Wel kreeg onze snelle aanvaller, nadat Bart een prma voorzet gaf, de grootste kans op een doelpunt. Echter slaagde hij er niet om de bal tussen de palen te krijgen en de 0 – 1 op het scorebord te zetten.

In de rust aangegeven dat we met elkaar hard moesten blijven werken om hier met een goed resultaat weg te gaan uit Enschede. Nog aangegeven aan Bart dat hij wat meer voor eigen succes en geluk moest gaan.

Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld met een hardwerkend JO15-2. Helaas besloot de scheidsrechter ruim 10 minuten voor tijd, vanaf het middenveld, een zeer discutabele strafschop tegen te geven. Bilal had de bal nog bijna te pakken, maar helaas werd deze arbitrale dwaling de beslissing in de wedstrijd. Terwijl deze wedstrijd eigenlijk geen winnaar verdiende.