Overtuigende en simpele zege voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 4e competitiewedstrijd eenvoudig gewonnen, op veld 2 werden de meiden van FC Berghuizen JO15-2M met maar liefst 5 – 0 verslagen.

In de wedstrijdbespreking de boys heel duidelijk gemaakt dat we deze tegenstander echt niet moesten onderschatten en dat deze meiden echt niet voor niets in een jongenscompetitie zijn gaan voetballen. En eerlijk is eerlijk, het team begon prima, scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd. Na een paar minuten had Rens de 1 – 0 al op zijn schoen, maar zijn overtuigende inzet werd heel knap gepakt door de keepster. Na ruim 10 minuten was het Wessel die, na een wat fortuinlijke assist van Cisse, overtuigend de 1 – 0 tegen de touwen schoot. De boys speelden prima verzorgd voetbal en de 2 – 0 was hier een mooi schoolvoorbeeld van. Onze sterke en balvaste spits Wessel werd uitstekend gevonden, gaf vervolgens een prima assist op Kars en nadat hun keepster de bal ternauwernood kon keren was Stef er als de kippen bij om de score te verdubbelen. De dames van Berghuizen voetbalden leuk mee, maar slaagden er niet echt in om gevaarlijk te worden voor het doel van Hugo. In de laatste vijf tot tien minuten voor rust verslapten de boys enigszins, maar gelukkig slaagden de gasten er niet in om hier van te profiteren.

In de rust aangegeven dat we eigenlijk heel blij en vrolijk werden van het vertoonde spel. Hebben gezien dat de gasten geen koekenbakkersteam zijn en doordat we zelf zo scherp, fanatiek en overtuigend speelden hebben we een verdiende voorsprong behaald. Ga zo door in de tweede helft en zorg dat je geen doelpunten tegen krijgt.

De start van de tweede helft was een beetje stroperig en de dames waren echt op zoek naar de aansluitingstreffer. Gelukkig kregen ze hier niet echt de kans voor en nadat Kars op fraaie wijze de 3 – 0 op het scorebord had gezet was de wedstrijd in principe gespeeld. De meiden geloofden er niet echt meer in en zodoende zorgden Stef, na een wel heel fortuinlijke assist van Nigell, en opnieuw Kars voor een 5 – 0 eindstand.

Vanmorgen een prima wedstrijd van de boys gezien. De tegenstander die wel degelijk goed kon voetballen werd vanaf het begin het mes op de keel gezet en de wedstrijd werd dan ook overtuigend en dik verdiend gewonnen. Was weer een prima teamprestatie, klasse jongens.

1 – 0 Wessel 12e minuut
2 – 0 Stef 16e minuut