Overtuigende overwinning voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste competitiewedstrijd ruim gewonnen, Op veld 2 werden de leeftijdsgenoten van FC Berghuizen JO15-2 overtuigend met 8 – 0 verslagen.

Met spiksplinternieuw shirts van Börger, gastspelers Xander in de goal en Daan en Lucas in de verdediging leek het in de beginfase een leuke en gelijkopgaande wedstrijd te worden. Teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd, echter waren Tijn en Daan continue gevaarlijk met hun snelheid. Hieruit viel na een klein kwartiertje ook de 1 – 0 door de sterk spelende Joep. Een kleine vijf minuten later viel ook de 2 – 0 door Tijn, na een uitstekende assist van Bart, die na een vrij zwak begin steeds beter begon te spelen. Vrij snel hierna viel ook de 3 – 0 door Daan, dit na uitstekend werk en een prima assist van Tijn. Hierna was de tegenstand van de gasten wel gebroken en zorgde Joep, na een assist van Tijn voor de  4 – 0 ruststand.

In deze rust aangegeven dat we met zijn allen hard moesten blijven werken en knokken voor een goed resultaat. Deze ruime voorsprong mogen we natuurlijk niet meer weggeven.

En dit gebeurde gelukkig ook niet. Nadat de groenhemden in de eerste minuten na rust nog even tegenstribbelden, zorgde Bart na ruim 45 minuten voor de 5 – 0. Vervolgens zorgden opnieuw Bart, Jidde en Joep voor een 8 – 0 eindstand op het digitale wedstrijdformulier.

Vanmorgen een hardwerkend team gezien die er SAMEN voor zorgden dat deze wedstrijd makkelijk en zonder al te veel problemen werd gewonnen. Complimenten boys en zo zie je maar, wanneer je voldoende energie en strijd in de wedstrijd steekt, wordt dit altijd uitbetaald. Als we deze SPIRIT vast kunnen houden, beloofd dit veel goeds voor de komende wedstrijden.

1 – 0 Joep 15e
2 – 0 Tijn 20e
3 – 0 Daan 21e
4 – 0 Joep 30e
5 – 0 Bart 45e
6 – 0 Bart 50e
7 – 0 Jidde 60e
8 – 0 Joep 65e