Overtuigende overwinning voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn tweede competitiewedstrijd met gemak gewonnen, op Sportpark Brilmansdennen te Losser werd het uiteindelijk 2 – 8 voor de boys en girl uit Ootmarsum.

In de beginfase ging de wedstrijd nog wel redelijk gelijkop, maar na ruim 10 minuten waren Cisse en Wessel via afstandschoten al dichtbij de openingstreffer. Ook Ferran was even later heel dichtbij zijn eerste doelpunt. In de 25e minuut was het dan wel raak, spits Constantijn schoot, na een prima assist van Imke, koeltjes de 0 – 1 tegen de touwen. Hierna bleven we de beter voetballende ploeg en nadat aanvoerder Wessel opnieuw een goede kans had gemist, was het een vijftal minuten dan wel raak 0 – 2. Vlak voor rust kopte Ferran, uit een goede corner van Wessel, de 0 – 3 achter de verbouwereerde keeper. Vlak voordat de jonge, maar prima fluitende scheidsrechter voor de rust floot was er nog een uitstekende reflex van keeper Ties. Onze sluitpost zorgde er enkel en alleen voor dat we met 0 – 3 en niet met 1 – 3 konden gaan rusten.

In de rust aangegeven dat we dan wel ruim met 0 – 3 voor staan, maar dat we nog niet eens zo tevreden waren over de beginfase. Veel te veel slordigheden en onjuiste passes voorkwamen dat we echt lekker in de wedstrijd kwamen. Halverwege de eerste helft veranderde dit en zodoende dan ook de verdiende 0 – 3 ruststand. Verder afgesproken dat we vanmiddag koste wat het kost achterin de 0 wilden houden.

Jammer genoeg en tot grote ergernis van de technische staf lukte dit toch niet, de gastheren maakten in de 37e minuut de 1 – 3. Een paar minuten later was de marge al weer drie, nadat gastspeler Dani op aangeven van Constantijn de 1 – 4 maakte. Toch werd het al snel weer 2 – 4 na een slordigheidje van Jorne. Toch was het na de 2 – 5 van Ferran, op aangeven van gastspeler Jorg, wel duidelijk dat we deze wedstrijd overtuigend gingen winnen. In de laatste tien minuten zorgde gastspeler Jorg, Imke en aanvoerder Wessel nog voor de 2 – 8 eindstand.

Vanmiddag over het algemeen een prima wedstrijd gezien, echter moeten de slordigheidjes en onzorgvuldigheden er echt nog even wel uit. Dit gaat ons vroeg of laat tegen een gelijkwaardige of betere tegenstander namelijk echt een keer opbreken. Verder moet de technische staf nog wel even een vet compliment voor linksback Guus maken, in de hele wedstrijd stond hij prima te verdedigen en kwam onze linksachter ook geen moment in de problemen.