Pijnlijke en onverdiende nederlaag voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 9e competitiewedstrijd verloren, op ons Hoofdveld was Achilles ’12 JO15-3 na een heus en vermakelijk voetbalgevecht uiteindelijk met 3 – 4 te sterk.

De boys begonnen sterk en overtuigend aan de wedstrijd en nadat Hein al een tweetal 100% kansen gemist had maakte Stijn er in de 4e minuut 0 – 1 van. Hierna leek het wel of de boys wat gas terug namen, want binnen no time was het na een tweetal kansen van de gasten alweer 1 – 2. In de 20e werd het zelfs 1 – 3. De roodhemden gingen zeer effectief met hun kansen om, want al hun kansen vlogen gelijk binnen. Terwijl wij in principe het betere team op het veld waren. Een kleine 10 minuten voor rust zette Stijn op fraaie wijze, namelijk rechtstreeks vanuit een corner, de 2 – 3 op het scorebord. Hierna nog wat mogelijkheden om de stand gelijk te trekken, maar dit lukte helaas niet.

In de rust aangegeven dat de boys veel dodelijker en meedogenlozer in het afmaken van de kansen moeten zijn, want op deze manier blijven de gasten meedoen.

En ook in de tweede helft echter hetzelfde spelbeeld. KOSC JO15-2 het betere spel, maar de gasten uit Hengelo scoren op gelukkige wijze de 2 – 4. Vervolgens maakte Stijn dan nog de 3 – 4, maar opgelegde kansen waren vervolgens niet aan Sajed of Ruben besteed. Hierdoor zit een absolute topklasering er helaas niet meer in, maar gaan we uiteraard wel voor het hoogst haalbare. Zo zag je maar weer, als je zelf verzuimd om te scoren, doet de tegenstander dat wel.

0 – 1 Stijn 5e