Prachtig slotakkoord wacht in de Vierde Klasse A

Nog één wedstrijd te gaan in de Vierde Klasse A en wat wil je als voetballiefhebber nog meer  dat vier ploegen nog steeds kans hebben om re4chtstreeks te promoveren. Ook KOSC 1 heeft nog alle kansen al is het heel reëel dat DTC de titel pakt. Daarnaast blijven UD en de Lutte in de race. In de laatste wedstrijden in deze competitie hebben deze vier ploegen nauwelijks steken laten vallen en dus hebben zij echt laten zien de beste te zijn in deze spannende competitie.
KOSC won met 3-0 van Overdinkel. DTC versloeg na een 1-0 achterstand eenvoudig Manderveen, UD won ook zonder problemen, terwijl de Lutte toch wel moeizaam won van La Première. Het komt dus echt aan op de laatste wedstrijd wie de titel naar zich toetrekt. Voor de overige drie teams wacht in ieder geval de nacompetitie.
KOSC won verdiend op basis van de tweede helft. In het eerste part was het een rommelige wedstrijd en kon het alle kanten op. Een poging van Mart Busscher vanaf 30 meter zeilde net over de keeper en het doel heen. Timo Bonke speelde weer ouderwets goed en zorgde vanaf zijn kant voor veel dreiging. Ook Luuk Wilmink bleek als nummer 6 een zekere factor. KOSC beloonde zichzelf in de tweede helft door met meer vuur te spelen en volop voor de winst te gaan. Met goed uitgespeelde goals van Mart Busscher, Jorrit Weierink en de talentvolle Floran Olde Klieverink maakte KOSC het verschil.
Volgende week wacht Borne en afhankelijk van de resultaten van de huidige top drie moet KOSC hopen op de titel. De nacompetitie is echter zeker en dus blijven de kanen op promotie zeer duidelijk aanwezig.

Bron: InenOmOotmarsum