Prima overwinning voor JO15-2 op JO13-1

KOSC JO15-2 heeft vanmiddag een knappe overwinning geboekt. Op ons Kunstgrasveld werden onze vrienden van JO13-1 uiteindelijk met 5 – 3 verslagen.

Onze boys en girl gingen als een komeet van start en binnen een kwartier stond er al een mooie 3 – 0 op het scorebord. De eerste goal was een mooie assist van aanvoerder Wessel op Nigell, Con had uitstekend in de gaten dat Nigell er beter en geweldig mooi voorstond en liet de bal keurig lopen voor onze vleugelflitser. Oog in oog met de keeper faalde hij niet en liet hij de keeper volkomen kansloos. De tweede goal van Nigell viel na een prima assist van Ferran en de laatste was na een keurige assist van Niels. Binnen het kwartier een hattrick van Nigell dus, alle afspraken die we voor de tijd hadden gemaakt kwamen dus prima uit. Vervolgens was er een ongelukkig duel tussen Jorne en een speler van JO13-1, waarbij de knieschijf van onze laatste man helemaal was verschoven. Dit gaf uiteraard een niet zo fraai gezicht en hulpdiensten moesten worden ingeschakeld om een en ander weer op de juiste plek te krijgen. Uiteindelijk kon Jorne na een kleine 30 minuten met steun het veld weer verlaten en kon hij gelukkig met eigen auto naar de eerste hulp in het ziekenhuis te Almelo gebracht worden. Jorne onwijs veel sterkte en een zeer voorspoedig herstel gewenst. Na deze onderbreking kwam JO13-1 wat beter uit de startblokken, ze maakten er wat meer een wedstrijd van en na een kleine 30 minuten scoorden zij dan ook de 3 – 1. Gelukkig schoot Wessel even later na een bekeken en prima afstandschot alweer de 4 – 1 op het scorebord en dit was ook de ruststand.

In de tweede helft gebeurde er in de eerste 25 minuten niet zo gek veel bijzonders. Maar vanaf ongeveerde de 50e minuut liet JO13-1 nog even zien dat ze wel degelijk uitstekend kunnen voetballen en binnen een paar minuten tijd stond het na twee snelle en ongelukkige tegendoelpunen dan opeens ook 4 – 3. Maar eerlijk gezegt heeft het team deze storm uiteindelijk nog goed overleeft, want in de slotminuut maakte Con er met een fraai doelpunt nog 5 – 3 van.

Over het geheel genomen een leuke wedstrijd van ons JO15-2 gezien, waarbij vooral het eerste kwartier uitstekend was. Na de onderbreking zette JO13-1 het iets anders neer en kwamen ze wat beter in de wedstrijd. Maar al met al een dik verdiende overwinning voor de boys en girl van JO15-2.