Renovatie en optimalisatie ballenhok afgerond

De voetbalcompetitie mag dan door de coronamaatregelen stil hebben gelegen, dat betekent niet dat er bij KOSC geen werkzaamheden zijn te verrichten.
In tegendeel: voorafgaand en tijdens de vakantieperiode is volop gewerkt aan de renovatie en optimalisatie van het ballenhok.

Dit is onlangs afgerond en het resultaat mag er zijn. De belangrijkste reden voor het aanpakken van deze bergruimte was dat de inrichting niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd en dat door de onlogische indeling onvoldoende opbergplaatsen aanwezig waren.

Door een aantal vrijwilligers van onder meer de Accommodatiecommissie is, onder aansturing van Johan Roelofs, het ballenhok volledig gestript en is men vervolgens gestart met het leggen van een geïsoleerde betonvloer en het aanbrengen van een nieuwe plafond inclusief betere verlichting.

Nadat alles geschilderd en gesausd is zijn de nieuwe ballenrekken geplaatst. Voor elk team is er nu een eigen af te sluiten ballenrek beschikbaar met daarbij opbergruimte voor kleine trainingsmaterialen zoals hesjes en pilonnen/hoedjes.

Binnenkort zal het slot van de buitendeur nog worden vervangen door een “slimme” cilinder die met behulp van een app op de telefoon kan worden geopend.

KOSC is trots op het resultaat. De renovatie is mede mogelijk gemaakt met behulp van de sponsoren Bouwbedrijf Meijer-Oude Lashof, Schilder en Afwerkingsbedrijf Wolters en Steggink Metaal/ABO en uiteraard onze enthousiaste groep vrijwilligers.

Bijgaande foto’s zijn gemaakt door Ramon Baasdam namens het media-team van KOSC