Richard Telgenhof niet beschikbaar voor hoofdtrainerschap KOSC

Richard Telgenhof heeft aangegeven het komende seizoen niet beschikbaar te zijn voor het hoofdtrainer-schap van KOSC.
Richard licht zijn besluit toe: “Ik ken KOSC goed en beschouwde het hoofdtrainerschap van KOSC als laatste grote uitdaging voor mijn trainerscarrière. Ik sta al meer dan 17 jaar als hoofdtrainer op het veld, maar merkte de laatste tijd al aan mijzelf dat de passie voor het voetbal wat aan het uitdoven raakt. Daardoor ben ik me gaan afvragen of ik nog op een goeie manier invulling kan geven aan een nieuwe uitdaging. Dat heeft mij aan het denken gezet, en uiteindelijk tot het besluit gebracht de vereniging in te lichten dat ik er vanaf moet zien”.

Voorzitter Harold Rorink vult aan: “Wij vinden het jammer dat Richard dit besluit heeft genomen. Wij weten dat hij een trainer is die resultaten haalt en spelers beter kan maken, en hadden hem daarom graag volgend jaar als onze hoofdtrainer gezien. Wij kennen Richard goed genoeg om te weten dat dit besluit voor hem uiterst moeilijk is geweest. Dan resteert niets anders dan respect en begrip voor zijn keuze.”

KOSC moet daardoor (opnieuw) op zoek naar een passende invulling voor het hoofdtrainerschap. “Ik ben ervan overtuigd dat onze technische commissie erin zal slagen een geschikte kandidaat te vinden”, aldus voorzitter Harold Rorink.