Richard Telgenhof Oude Koehorst nieuwe Technisch Coördinator boven- en middenbouw

Richard Telgenhof Oude Koehorst nieuwe Technisch Coördinator boven- en middenbouw

Ootmarsummer Richard Telgenhof Oude Koehorst is met ingang van dit seizoen de nieuwe technisch coördinator voor de boven- en middenbouw bij KOSC. Hij volgt daarmee Wouter Engbers en Marcel Onland op , die aangegeven hebben te willen stoppen..

Richard is geen onbekende bij KOSC. Nadat hij door blessureleed zijn actieve voetbalcarrière bij KOSC te vroeg moest beëindigen heeft hij zich gericht op het trainersvak. Na het behalen van zijn TC3 diploma heeft hij bij KOSC een aantal jaren diverse jeugdteams en het 2e elftal van training voorzien. Het hoofdtrainerschap lonkte en Richard maakte de overstap naar het eerste elftal van sc Dinkelland (nu DTC’07) in Lattrop. Vervolgens is hij, naast het behalen van zij TC2 diploma in 2011, een aantal jaren hoofdtrainer geweest bij Reutum en MVV’29 alvorens hij in het seizoen 2017/2018 terugkeerde op het “oude nest” bij DTC’07.

De Commissie Voetbalzaken Jeugd onder leiding van Rene Broekhuis acht Richard Telgenhof Oude Koehorst in staat om op een goede manier invulling te geven aan de ontstane vacature. Zijn jarenlange ervaring als hoofdtrainer, zijn enthousiasme, zijn kijk op voetbal, stellen hem in staat om de jeugdtrainers van KOSC bij te staan en te begeleiden en tevens zal hij meedenken over het technisch beleid en het uitrollen hiervan.. Mooie bijkomstigheid is dat Richard een echte clubman is, die met zijn enthousiasme in staat is de verbinding te maken met de gehele vereniging.

Het Bestuur en de Commissie Voetbalzaken Jeugd zijn blij met de komst van Richard en zien  uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.