Robert Harperink nieuwe voetbalcoördinator onderbouw

Dennis Veelers heeft te kennen gegeven om aan het einde van het seizoen te stoppen als voetbalcoördinator onderbouw. Als jeugdcommissie, in samenwerking met de commissie voetbalzaken, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe coördinator die hem kan vervangen.
We zijn dan ook verheugd dat Robert Harperink, een echte KOSC- man en zeer ervaren trainer, deze taak op zich wil nemen.

Even voorstellen
Robert loopt al jaren rond bij KOSC en heeft vele functies bekleed waaronder die van voorzitter van onze club. Robert is een echte voetballiefhebber, heeft jarenlang diverse jeugdelftallen bij KOSC, NEO en SVZW getraind en was hoofdtrainer van o.a. MVV’29, Sportlust Vroomshoop en Drienerlo. Op dit moment is Robert tevens trainer/coach van ons derde elftal. Vanaf het nieuwe seizoen 2019/2020 gaat Robert zich mede richten op de functie van voetbalcoördinator onderbouw bij onze club. Robert gaat trainers begeleiden bij hun verrichtingen en het beleid uitstippelen voor wat betreft hun trainingen.

Wat is precies de taak van een voetbal coördinator onderbouw?
Het belangrijkste is het creëren van een optimale voetbaltechnische omgeving. Robert is er voor alle trainers in de onderbouw en we hopen daarmee dat ieder voetballend lid van KOSC beter leert voetballen. Dat gaat hij doen door ze in de praktijk te begeleiden, te ondersteunen en op te leiden. Hij zal hiervoor actief aanwezig zijn op het trainingsveld. Het belangrijkste is om deze enthousiaste groep jeugdtrainers en leiders te motiveren, zodat alle jeugdvoetballers zich optimaal kunnen ontwikkelen op voetbaltechnisch gebied.
Langs deze weg willen wij Dennis Veelers hartelijk bedanken voor zijn inzet voor KOSC en hopen hem terug te zien als trainer en willen Robert Harperink succes wensen met deze functie binnen KOSC.