Ruime nederlaag voor kansloos JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn tweede bekerwedstrijd ruim verloren, in Lattrop was DTC ’07 JO15-1 met 8 – 0 veel te sterk.

Met Sebastiaan, Sebas, Joep en Floris als gastspelers wisten we dat het een loodzware opgave zou worden vanmorgen. De gastheren hadden voor de wedstrijd al keurig aangegeven dat ze minimaal 2e of 1e klasse wilden spelen, maar helaas werd hun verzoek niet door de KNVB gehonoreerd. Vorige week hadden ze reeds met 0 – 14 van RSC JO15-2 gewonnen en ook nu was het niveauverschil veel te groot. De ruststand was reeds 5 – 0 en het was jammer dat we de gastheren in het begin nog veel te makkelijk lieten voetballen. Ook als is de tegenstander veel beter moeten we als TEAM wel blijven vechten en werken, zodat het niet veel te makkelijk wordt voor een tegenstander.

In de rust hebben we dit óók aangegeven en gezegd dat we veel meer van ons af moesten bijten. Maak maar gerust wat vaker een overtreding en zorg dat je de tegenstander veel méér gaat irriteren. Als doel hebben we gesteld dat we de score zo beperkt mogelijk wilden houden en in ieder geval onder de dubbele cijfers.

Tweede helft helft hebben we uiteindelijk met 3 – 0 verloren, zodat er uiteindelijk een 8 – 0 eindstand op het digitale wedstrijdformulier kwam te staan. Boys hebben, ondanks de mindere beginfase, keihard gewerkt. Het klinkt misschien vreemd, maar ondanks het niveauverschil kunnen we nog enigszins leven met deze ruime nederlaag. Complimenten voor de energie en werklust wat we gezien hebben.

Man of the match: Hidde