Ruime oefennederlaag voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft een ruime en ietwat geflatteerde nederlaag geleden tegen TVC ’28 JO15-3. Zonder Joep, Mees, Guus en Mats, maar met invalspelers Daan, Bick, Hein en Con begonnen de boys nog wel aardig goed en overtuigend aan deze oefenwedstrijd. Beginfase ging ook redelijk gelijk op, totdat we in de laatste tien minuten voor rust wel heel gemakkelijk een drietal goals tegen kregen.

In de rust aangegeven dat dit toch wel veel te gemakkelijk ging. Speelden paar zeer goede en snelle spelers bij de gastheren en iedereen moest wel proberen om de nodige energie te blijven leveren.

En in de tweede helft wilden we vol goede moed en met Bick en Hein voor Daan B. en Timo het nog proberen om te draaien. Echter was het na 36 minuten reeds 4 – 0 en was de wedstrijd gespeeld. In de 50e minuut werd het na een slippertje van keeper Twan zelfs 5 – 0. In de voorlaatste minuut werd de eer nog gered door Con, na een knappe assist van aanvoerder Hidde.