Ruime overwinning voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft in Denekamp zijn 5e competitiewedstrijd, na een moeizaam en slordig begin, uiteindelijk vrij eenvoudig met 1 – 6 gewonnen van SDC ’12 JO15-4.

Zonder de geblesseerde Niels, maar met gastspelers Sam, Jula en Guusje in de selectie begonnen de boys niet geconcentreerd en zeer slordig aan de wedstrijd. Hierdoor bleven de gastheren vrij eenvoudig in de wedstrijd en kwamen ze na ruim 15 minuten zelfs op voorsprong. Tien minuten later schoot de wat zwakker spelende Julian, na een assist van Sajed, de gelijkmaker op het scorebord. Vlak voor rust schoot de uitblinkende Ruben op zeer fraaie wijze de 1 – 2 binnen.

Ondanks de voorsprong waren de leiders/trainers, maar ook de spelers niet tevreden in de rust. Er werd te weinig energie in de wedstrijd gelegd, er was te weinig beleving, strijd, overtuiging en als al deze factoren ontbreken zie je dat je het tegen elke tegenstander moeilijk gaat krijgen. Afgesproken dat we dit beter wilden gaan doen in de tweede helft.

En met Jula, Guusje, Bilal en Timo in het team voor Mats, Julian, Sajed en Daan zag het spel er al een stuk beter en overtuigender uit. Na ruim 40 minuten schoot Jula, na uitstekend werk van de zeer sterk invallende Bilal, op overtuigende wijze de 1 – 3 tegen de touwen. Tien minuten later was het opnieuw Jula, die haar prima spel beloonde met haar 2e doelpunt 1 – 4. Hier deelden de gastheren nog wat speldenprikjes uit, maar wisten ze de bal niet meer achter keeper Sam te krijgen. Opnieuw Ruben met een zeer fraai doelpunt en aanvoerder Thijn, na een prima assist van Guusje, bepaalden de eindstand op 1 – 6.