Ruime overwinning voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn laatste competitiewedstrijd overtuigend gewonnen, op ons KG werd SDC ’12 JO15-4 met 4 – 0 verslagen.

Beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd, waarbij er niet gek veel kansen voor beide goals te noteren vielen. Na een klein kwartiertje zette Sajed na een prima assist van Mats de openingstreffer op het scorebord. Hierna moest keeper Xander een paar x handelend optreden om te gelijkmaker te voorkomen. Net voor rust was er nog een enorme kans voor onze snelle aanvaller, maar helaas ging zijn inzet net naast.

In de rust aangegeven dat we niet zo tevreden waren over het vertoonde spel. De boys legden wat te weinig energie in hun spel, waardoor de gasten uit Denekamp nog aardig konden mee voetballen. Afgesproken dat we dit in de tweede helft beter wilden doen.

En dit lukte vrij aardig, met Bart voor Bilal, Lucas voor Niels en Ruben voor Mats was het een vrij eenzijdige tweede helft. SDC werd ver teruggedrongen, onze boys waren nu duidelijk de bovenliggende partij en keeper Xander heeft nagenoeg niets meer te doen gehad. Na ruim 50 minuten was de wedstrijd dan ook gespeeld na doelpunten van Sajed en de zeer sterk spelende Yrjo. Na een kleine 60 minuten pikte ook aanvoerder Thijn zijn doelpunt mee. Onze aanvoerder speelde een sterke tweede helft en beloonde zijn prima optreden met een knap doelpunt. Uiteindelijk prima laatste wedstrijd waarbij er overtuigend en ruim werd gewonnen, klasse boys.

1 – 0 Sajed 14e
2 – 0 Sajed 45e
3 – 0 Yrjo 50e
4 – 0 Thijn 58e

Man of the match: Sajed