Simpele overwinning voor KOSC JO15-2

De boys van KOSC JO15-2 kunnen weer lachen, aangezien ze hun 9e competitiewedstrijd overtuigend hebben gewonnen, in Hengelo werd simpel met 1 – 6 gewonnen van hekkensluiter Wilhelminaschool JO15-3.

Vanaf het beginsignaal waren de boys de bovenliggende partij, echter duurde het nog ruim een tiental minuten voordat Julian, na een assist van Timo, de openingstreffer tegen de touwen schoot. Een kleine 10 minuten later verdubbelde Sajed, na een mooie aanval en een assist van Julian, de score 0 – 2. Vlak voor rust besliste Sajed in feite al de wedstrijd 0 – 3. Beide backs Niels en Lucas vielen in positieve zin op door hun sterke optredens.

In de rust heeft de technische staf aangegeven dat er wat te onrustig en gemakzuchtig werd gespeeld. Van de gastheren had JO15-2 niet veel te vrezen, maar dan moeten de boys wel simpel blijven voetballen en niet alleen maar voor eigen succes willen gaan.

Ook in de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde en na doelpunten van Daan, Hein en Sajed werd er uiteindelijk afgefloten bij een stand van 1 – 6. Het tegendoelpunt was in principe buitenspel, maar het vlagsignaal werd genegeerd door de scheidsrechter. En op het eind viel er nog een rode kaart te betreuren, na een vermeende grote mond van Bart.

0 – 1 Julian 11e
0 – 2 Sajed 18e
0 – 3 Sajed 34e