Simpele overwinning voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 3e competitiewedstrijd overtuigend gewonnen, op ons KG werd SDC ’12 JO15-4 met maar liefst 6 – 1 verslagen.

Na een duidelijke wedstrijdbespreking en prima warming up begonnen de boys sterk aan de wedstrijd. Onder aanvoering van Timo, Daan, aanvoerder Thijn en de sterk spelende Julian kwamen de gasten uit Denekamp totaal niet aan het voetballen toe en waren wij de baas op het veld. Binnen het kwartier stond het na een eigen doelpunt en een tweetal goals van Julian reeds 3 – 0. En deze stand had eigenlijk nog veel hoger moeten zijn, want de hardwerkende Hein en Sajed hadden in principe ook nog een doelpunt moeten maken. Ruim 5 minuut voor rust wist Sajed wel de 4 – 0 te maken. Na een onoplettend moment wisten de gasten op slag van rust nog wel de 4 – 1 te maken.

In de rust aangegeven dat we prima bezig waren en dat we eigenlijk nog veel meer doelpunten hadden moeten maken. Het tegendoelpunt was in principe totaal onnodig en jammer. Afgesproken dat we er in de tweede helft ook weer bovenop wïlden zitten en de gasten geen kans meer te geven

En in de tweede helft lukte dit ook prima en na ruim 50 minuten stond het na een tweetal doelpunten van de snelle Sajed dan ook 6 – 1. Ook Daan, Hein en Julian hadden in deze fase ook nog wel een doelpuntje kunnen en misschien wel moeten meepikken. Van de gasten uit Denekamp hadden we niet veel meer te vrezen en na 70 minuten gespeeld te hebben floot scheidsrechter Huiskes dan voor het einde.

Vanmorgen weer een team gezien wat knokte en vol voor de overwinning ging, klasse boys. Deze overtuiging werd vorige week in Hengelo juist zo gemist.

1 – 0 eigen doelpunt 5e
2 – 0 Julian 8e
3 – 0 Julian 14e
4 – 0 Sajed 29e