Slechte eerste helft kost JO15-2 uiteindelijk de kop

KOSC JO15-2 is bezig aan een slechte serie, want ook de 9e competitiewedstrijd tegen hekkensluiter TVC ’28 JO15-3G werd met 2 – 4 verloren.
Voor de wedstrijd nog zo geprobeerd om de jongens alert en scherp te krijgen, zodat ze goed aan de wedstrijd zouden beginnen. Maar helaas lukte dit niet echt, de gasten waren veel scherper, wonnen de duels en namen verdiend een 0 – 3 voorsprong, waarna scheidsrechter Bekhuis voor de rust floot.
In de rust was het stil en de jongens wisten zelf maar al te goed waarom ze met 0 -3 achter stonden. Veel en veel te weinig energie in de wedstrijd gestopt en misschien wel deels onderschatting. Afgesproken dat we er in ieder geval nog weer een wedstrijd van wilden maken. Dus tweede helft wilden we weer een ouderwets JO15-2 zien.

En dit lukte op zich wel aardig. Na een wat aarzelende start werden de gasten dan eindelijk bij de strot gepakt, legden de jongens veel meer energie in hun spel en werden er eindelijk duels gewonnen. Ook ging nu eindelijk het balletje af en toe goed rond en dit spel leverde gelijk ook al legio kansen op. Na 45e minuten was er een uitstekende actie en dito assist van de uitblinkende Guus en stond de hardwerkende Wout H. op de juiste plek om de bal binnen te tikken. Vervolgens kregen Teun en Mick een paar niet te missen kansen, maar helaas kregen zij het toch wel voor elkaar om die bal niet tegen de touwen te jassen. Vijf minuten later was het dan eindelijk wel weer raak, na goed werk van Mick kon Guus de bal in het lege doel schieten. Vervolgens waren er nog voldoende momenten om die gelijkmaker op het bord te schieten, maar helaas lukte dit maar niet. De gasten hadden op een gegeven moment 5 of 6 man achterin staan en in hun strafschopgebied werd het daardoor gewoon veel en veel te druk. In de slotminuut was er nog een spaarzame uitval en hierdoor werd het 2 – 4 en was de wedstrijd uiteindelijk beslist.

Jammer, vanmorgen onnodig verloren van een mindere tegenstander. De slechte eerste helft heeft ons gewoon de das omgedaan, nog wel complimenten voor het rechten van de rug in de tweede helft. Maar helaas was het net niet genoeg vanmorgen en hebben we toch echt verloren van onszelf.

0 – 1 Speler TVC ’28 20e minuut
0 – 2 Speler TVC ’28 25e minuut
0 – 3 Speler TVC ’28 30e minuut