Spanning in Vierde Klasse is volledig terug

Door de nederlaag van DTC tegen SV Enter is de spanning in de vierde klasse A volledig terug. KOSC, UD en de Lutte wonnen en dus wacht deze klasse ‘een aardige ontknoping’. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft DTC, ondanks de nederlaag, nog de beste papieren, maar UD, de Lutte en KOSC liggen op de loer. Daarnaast is ook de derde periode ongemeen spannend en heeft KOSC nog alle kansen om deze mogelijkheid om te promoveren binnen te slepen.
In Lonneker kwam KOSC tegen de plaatselijke LSV eigenlijk niet in de problemen. Thijs Hulskotte schoot al snel in de wedstrijd zijn ploeg op 1-0 na een fraai afstandsschot. Het bleek ook de eindstand te worden, omdat KOSC weinig tot niets weggaf. Met een erg goed spelende Timo Bonke, die zijn tegenstander steeds te slim af was, gaf het Ootmarsumse elftal de tegenstander nauwelijks kansen.
KOSC kwam zelf ook niet tot veel goede aanvallen en dus kabbelde de wedstrijd rustig door naar het eindsignaal. Enige opwinding was er nog toen de LSV keeper Mart Busscher sloeg en bij de nek pakte. De scheidsrechter gaf echter geen rood en dus werd ook deze commotie gesust. LSV kreeg alsnog een grote kans, nadat Ralph Muller zijn medespeler Luuk Wilmink op een onmogelijke wijze aanspeelde. Luuk kreeg de bal niet onder controle, waardoor LSV nog een dot van een kans kreeg. Het net werd niet geraakt en dus behield KOSC de voorsprong. Stijn Brunninkhuis speelde niet in verband met een vakantie en Stefan Bonke was een weekendje weg vanwege familiefestiviteiten. Alleskunner Fabian Harperink nam zijn positie in.
KOSC is het komend weekend vrij en dan wacht er een uitwedstrijd tegen SC Overdinkel. De competitie wordt thuis afgesloten tegen Borne. En wie weet wacht daarna nog de nacompetitie.

Bron: InenOmOotmarsum