Sport & Fun Xperience in de vakantie bij KOSC

Op woensdag 8 juli wordt voor de eerste keer de Sport & Fun Xperience gehouden op de velden van KOSC. Daarna zij er nog dagen op woensdag 22 juli, maandag 3 augustus en donderdag 13 augustus. Deze dagen worden georganiseerd door RV Actief in samenwerking met de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland.

Heb je zin om er een dagje op uit te gaan? Houd je van veel beweging?  Strijd je graag met en tegen anderen? Bel je vriendjes en vriendinnetjes op en kom gezamenlijk naar de Sport & Fun Xperience. Een hele dag verzorgd met leuke, uitdagende activiteiten. Wij organiseren de gehele zomervakantie in Dinkelland voor de onderbouw (t/m 8 jaar), bovenbouw (t/m 12 jaar) en jeugd (vanaf 13 jaar) activiteiten, sport, spel en heeeel veel plezier!
Naast 8 juli, zijn we ook op 22 juli en 3, 13 augustus in Ootmarsum. Je kunt je aanmelden voor een halve en een hele dag, maar ook voor meerdere dagen. Wanneer je je aanmeldt voor meerdere dagen, kun je gebruik maken van de strippenkaart en zo van korting profiteren!

Welke activiteiten je sowieso mag verwachten;

– Bubbleball – Pannakooi
– Twister – Archery Tag
– Knotsbal – Zweeds koningspel
– Robin hood Challenge – Springkussen
– Mega Jenga – Laserquest
– Reuze Mikado  – Knutselen

Voor meer informatie en aanmelden zie de site van RV Actief.