Start Instroomgroep O8

De instroomgroep van KOSC gaat binnenkort van start. Jongens en meisjes vanaf 5 jaar zijn vanaf 28 augustus iedere vrijdag om 18:00 uur van harte welkom bij voetbalvereniging KOSC aan de Alleeweg. Uw kind kan geheel vrijblijvend gratis meetrainen of eerst een beetje rondkijken. Inmiddels zijn er al 10 kinderen die meespelen. Je hoeft geen lid van KOSC te zijn om mee te doen.
Bij de instroomgroep leren de kinderen spelenderwijs de eerste basisvoetbalvaardigheden en worden de kinderen vertrouwd gemaakt met het voetbalspel. Het wedstrijdelement speelt hier nog niet echt een rol. In de instroom-leeftijd is het breed ontdekken van de (voet)balsport leidraad in trainingen. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar, zoals dat in een teamsport hoort.
De belangstelling voor voetbal is erg groot in het bijzonder bij meisjes. De instroomgroep staat onder leiding van 3 enthousiaste trainers namelijk Bas Eertman, Marc Kokkelink en Guus Leferink. Zij verzorgen spelenderwijs en ongedwongen de trainingen.