Sterk JO15-2 wint met ruime cijfers van zwak Quick ’20 JO15-6

KOSC JO15-2 heeft zijn 2e competitiewedstrijd overtuigend gewonnen, op ons hoofdveld werd Quick ’20 JO15-6 eenvoudig met 5 – 0 verslagen.

Na een matige tot zwakke warming-up de boys nog even op scherp gezet in de kleedkamer en aangegeven dat het zwaarbevochten puntje van vorige week alleen een echt winstpunt kan zijn als we vanmorgen de volle buit zouden pakken. Zonder dat er geweldig werd gespeeld, pakten de boys vanaf de eerste minuut wel het initiatief en straalden ze met elkaar overtuiging en vastberadenheid uit. Dit leverde na een kleine 10 minuten dan ook de openingstreffer van Chris op. De gasten uit Oldenzaal konden hier niet heel veel tegenover zetten en maakten een zwakke indruk. Na een kwartiertje was het dan ook Rens die met een bekeken afstandsschot hun keeper compleet verraste en de score verdubbelde. De Oldenzaalse verdediging wist zich niet echt raad met onze snelle vleugelspelers en na een kleine 25 minuten zette Chris zelfs nog de 3 – 0 op het scorebord. Vlak voor rust deed ook Kars nog een duit in het zakje door na een knappe rush zelf voor de 4 – 0 te zorgen.

In de rust aangegeven dat we zeer tevreden waren met de ruime voorsprong en dat we geen gekke dingen meer moesten gaan doen. Proberen achterin de nul te houden en maak er nog een paar doelpuntjes bij was het devies.

De gasten kwamen in de 2e helft wel wat anders uit de kleedkamer en zorgden ervoor dat het wat meer een gelijkopgaande wedstrijd werd, zonder dat er nou echt enorme kansen voor beide doelen waren te beleven. Na verloop van tijd bloedde de partij eigenlijk een beetje dood. Quick had een eretreffer kunnen maken, maar een katachtige en schitterende reactie van Hugo voorkwam dit. In de laatste minuut maakte de zeer sterk spelende Rens op fraaie wijze nog zijn tweede doelpunt en bepaalde daarmee de eindstand op 5 – 0.

Vanmorgen prima wedstrijd gezien van JO15-2, een uitstekend vervolg op de zeer knappe teamprestatie van vorige week in en tegen Langeveen JO15-1. Nu kunnen we dit puntje echt beschouwen als een winstpunt.