Steun KOSC tijdens de RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!
De Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank Twente Oost stelt hiervoor € 100.000,- beschikbaar! Ook onze voetbalvereniging doet mee aan deze  Campagne! Deze actie kan KOSC een mooie extra bijdrage opleveren.Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor activiteiten voor de jeugd, meisjesvoetbal en voetbalmaterialen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke uitgebrachte stem is een geldbedrag waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. KOSC ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Iedereen ontvangt van de Rabobank per mail of per post een code om te stemmen; mocht je zelf niet willen stemmen maar je wilt toch KOSC hierin steunen, stuur de code dan door naar sponsoring@kosc.nl.

Oproep aan alle leden van KOSC die klant zijn bij de Rabobank
Om een zo’n hoog mogelijk bedrag te ontvangen is belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun! Namens de Sponsorcommissie KOSC