Strijd om Ben en Mieke Lammerink bokaal 2019 barst weer los!!

Na enkele jaren van afwezigheid is het geweldig nieuws om te horen dat er op vrijdag 28 juni weer wordt gestreden om de Ben en Mieke Lammerink bokaal. Teams van 7 spelers ( 6 voetballers en 1 keeper) voetballen op ‘kleine veldjes’ op het sportcomplex van KOSC ‘n Tooslag!!

Organisatie op zoek naar nieuwe aanwas
De organisatie, met een aantal nieuwe leden, mikt op 10 tot 12 teams en zien het als een mooie uitdaging om dat voor elkaar te krijgen. Het komende jaar is het de bedoeling om deze commissie uit te breiden met 3 jongeren om de continuïteit te waarborgen!  Wie doet ermee????
Onderaan dit artikel staan de namen van de huidige organisatie. Heb je interesse meld je bij één van deze mensen of bel het nummer dat ook vermeld staat. Deze organisatie maakt zich in ieder geval sterk om het toernooi nieuw leven in te blazen.

Uitreiking bokaal door Erik en Ria Lammerink
Het toernooi valt ruim buiten de promotie- en degradatiewedstrijden c.q. nacompetitie. De organiserende vereniging geeft wijken, straten of families voor dit jaar een extra kans om deel te nemen aan dit toernooi.  Leeftijd is vanaf de A-jeugd. De strijd om de Ben en Mieke Lammerinkbokaal vindt plaats op vrijdagavond 28 juni vanaf 19.00 uur.
De familie Lammerink is jaren hoofdsponsor geweest van de voetbalvereniging KOSC.  Het is dan ook mooi dat de prijsuitreiking op deze vrijdag wordt  gedaan door Erik en Ria Lammerink. Teams kunnen zich nog aanmelden via Harry v.d. Heiden, Freek Keupink, Eddy Keupink of Paul Sijtsma. Bel. : 0541-292127.