SUPERZATERDAG BIJ KOSC

Aanstaande zaterdag 18 mei is het superzaterdag bij KOSC, meerdere teams kunnen dan het kampioenschap binnenhalen. Het kan dus een geweldige zaterdag worden voor KOSC. Kom daarom onze jongens, meisjes en vrouwen aanmoedigen om er voor te zorgen dat de benodigde punten worden bijgeschreven. Schuif na de tijd aan bij het kampioensfeest der kampioenen om dit samen met hen te vieren.

    KOSC JO13-1
Om 11.30 uur begint JO13-1 op Sportpark ’n Tooslag aan haar kampioenswedstrijd tegen De Esch JO13-1. Alle voorbereidingen zijn al getroffen; de spandoeken liggen klaar, ouders en leiding zijn enthousiast en nerveus tegelijk en spelers die er heel veel zin in hebben. Nu alleen nog winnen, want ze staan nu 4 punten boven de nummer 2, met nog twee wedstrijden te gaan. Dus bij winst zijn ze verzekerd van het kampioenschap.
De jongens van JO13-1 staan onder de bezielende leiding van Rick Engbers die geassisteerd wordt door Peter Geerdink en Jorrit Weierink. Het zou een geweldige bekroning zijn op het goede werk van de begeleiding en de inzet en wil van de spelers om elke week beter te willen worden. Hierbij nodigen we dan ook iedereen uit om deze jongens aanstaande zaterdag aan te moedigen.

    KOSC JO19-1
Ook ons vlaggenschip van de jeugd, JO19-1 heeft nog 1 overwinning nodig om zich tot kampioen te kronen. Aanstaande zaterdag om 15.00 uur op Sportpark ’n Tooslag, kan het team van Thijs Masselink, tegen De Lutte JO19-1 deze overwinning binnen halen. Dit team heeft zich goed herstelt van de teleurstelling dat ze de promotieklasse op een haar na gemist hebben in de najaarscompetitie. Vol goede moed en het voornemen om kampioen te worden zijn ze begonnen aan de voorjaarscompetitie. Ondanks de vele blessures heeft KOSC JO19-1 geen wedstrijd verloren in deze competitie en ze zullen er dan ook alles aan doen om zaterdag kampioen te worden. Kom deze jongens aanmoedigen en beleef deze mooie wedstrijd live mee.


KOSC VROUWEN 1

En dan kan als klap op de vuurpijl KOSC VR1 deze zaterdag ook nog kampioen worden. Dit team staat onder leiding van Bas Ekkelboom, die met zijn Duitse precisie en gründlichkeit zijn vrouwen heeft getraind en gemotiveerd en zodoende de basis heeft gelegd voor het aanstaande kampioenschap.
Het eerste vrouwenteam van KOSC heeft een ruime voorsprong genomen op haar concurrenten en gaat zaterdag op bezoek bij SVZW in Wierden. De wedstijd begint om 16.30 uur en hopelijk lukt het onze dames de laatste benodigde punten te veroveren om zodoende kampioen te worden. Dat zou een geweldige prestatie zijn. Dat het steeds beter gaat met het vrouwenvoetbal bij KOSC blijkt wel uit het feit dat Mo17 en Mo15 ook nog in de race zijn voor het kampioenschap. Daarover later meer.