Terechte winst KOSC 1 na degelijke wedstrijd

Het eerste van KOSC won terecht van LSV uit Lonneker na een degelijke wedstrijd. Timo Bonke en aanvoerder Fabian Harperink scoorden voor rust de beide doelpunten en deze 2-0 werd ook de eindstand. In de rust sloeg trainer Marcel Degenaar van LSV (ex-trainer van KOSC) de kleedkamerdeur keihard dicht en liet de spelersgroep van LSV vermoedelijk heel ‘verbaasd’ alleen achter. Het leverde de ploeg uit Lonneker in ieder geval op dat KOSC niet meer scoorde, maar zelf wisten de gasten ook weinig te creëren tegen de goed georganiseerde gasten.
Thomas Brons kreeg van de scheidende trainer Rob Roelofs een plek in de basis en dat ging ten koste van Diederik Nijhuis. Verder hield de trainer vast aan de bekende namen, die furieus van start gingen. Dat leverde in de tiende minuut al de eerste goal op, die door Timo Bonke werd gescoord. Na 40 minuten werd het door Fabian Harperink 2 – 0 na een vlot lopende aanval. De voorzetten kwamen van Jorrit Weierink, die terug kan kijken op een goede wedstrijd. Dat geldt in feite voor de gehele ploeg. Die mooie conclusie kan getrokken worden uit het invullen van de formulieren ‘Man of the Match’. Na het inleveren van de 12 formulieren waren er 7 verschillende spelers gekozen tot ‘Man of the Match’ en dus was deze winst te danken aan een echte teamprestatie.
Naderhand viel er in de  groepsapp de nodige voetbalhumor te vinden. Elftalleider Rob Oolderink vroeg de spelers om met wat steekwoorden input te geven op de wedstrijd. Mart Busscher was de eerste en stelde zichzelf voor ‘Mart Busscher’. Mats Brons vond dat keeper Ralph Muller eindelijk zijn doel weer schoon wist te houden en dat het duel eigenlijk voor rust beslist had moeten worden. Gijs Oortman vertelde dat Jorrit Weierink weer niet gescoord had, waarna de aanvaller reageert dat hij bij beide doelpunten de bal panklaar heeft gelegd en de aanvallers alleen maar ‘ja’ hoefden te knikken. Aanvoerder Fabian Harperink liet weten dat hij toch wel torenhoog de lucht in moest om ‘ja’ te knikken. Luuk Wilmink gaf aan dat de verdediging als een huis stond en dat vond Timo Bonke een indrukwekkende speech en hij eindigde zijn app met alaaf. Thijs Hulskotte zag  Mart Busscher in het veld verstoppertje spelen. De spits reageerde met ‘Bijna kampioen’ nog twee wedstrijden. Assistent-trainer Gerrit Wolberink zag  Specsavers in het nieuwe seizoen als nieuwe hoofdsponsor van KOSC 1. ‘Veel spelers zijn slechtziend’. Tot zover de voetbalhumor. Volgende keer zal de reporter met Ralph Muller bellen. KOSC speelt op 4 december uit tegen Borne.

Bron: InenOmOotmarsum