Thriller op Hoofdveld eindigt in nipte 2 – 1 overwinning voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 2e competitiewedstrijd nipt gewonnen, op ons Hoofdveld waren we met 2 – 1 te sterk voor Vogido JO15-3.

Na de deceptie en offday van vorige week waren de boys gebrand op een goed resultaat vandaag. De gasten uit Enschede starten furieus en waren voetballend wat beter. Bij de eerste de beste aanval voor ons was het na een kleine 10 minuten wel meteen raak. Leenspeler Axel werd gevloerd in het strafschopgebied en aanvoerder Hidde schoot de toegekende penalty overtuigend binnen. Eerlijk gezegd bleven de gasten het wat betere team en moesten wij ons beperken tot hard werken en tegen houden. Tot scheidsrechter Leussink floot voor het rustsignaal was het inmiddels 1 – 1 geworden.

In deze rust aangegeven dat we allemaal net  iets te chaotisch en te druk speelden. Probeer wat langer de bal in de ploeg houden en doe er met zijn allen nog een schepje bij op.

En in de tweede helft startten de boys sterk en na een prima corner van leenspeler Sebas kopte mid mid Joep op fraaie wijze de 2 – 1 binnen. Onze nr. 10 was de 2e helft veel méér aanwezig en speelde net als aanvoerder Hidde en Bart een zeer sterke wedstrijd. De wedstrijd kwam de tweede helft wat meer in evenwicht en doordat het hele team keihard heeft gewerkt hebben we met zijn allen de zwaarbevochten 2 – 1 over de streep getrokken. Klasse boys, prima reactie na het slechte resultaat van vorige week.

Als we het met zijn allen kunnen opbrengen om deze energie, overtuiging en beleving elke week op de mat de brengen, is de technische staf ervan overtuigd dat we nog veel meer punten bij elkaar zullen spelen deze competitie.