Topper in 5e klasse 4 eindigt onbeslist

KOSC JO15-2 heeft zijn 7e competitiewedstrijd gelijkgespeeld, op ons KG werden de punten gedeeld met de nummer 2 avc Heracles JO15-4.

De boys begonnen verre van scherp aan de wedstrijd. In de allereerste minuut kwamen de gasten uit Almelo, na geklungel van Mats en Thijn op het middenveld en miscommunicatie tussen Lucas en Bilal, binnen èén minuut reeds op voorsprong. Hierna herpakten de boys zich prima en ontstond er een leuke, gelijkopgaande wedstrijd. Voor beide doelen ontstonden wat gevaarlijke momenten en keeper Bilal wist zich in deze fase te onderscheiden met een paar knappe reddingen. Vijf minuten voor rust schoot de goed spelende Daan, na een uistekende assist van de sterk ingevallen Timo, overtuigend de gelijkmaker binnen.

In de rust heeft de technische staf aangegeven dat er nog wel degelijk even een schepje bij op moest om hier thuis een goed resultaat te kunnen halen.

En met Jula en Guusje in het team waren de boys en girls van JO15-2 de gehele tweede helft de bovenliggende partij. Uiteraard moest er nog wel opgepast worden voor de snelle tegenaanvallen van de gasten. Maar kansen voor Hein, Sajed en een dot van een kans voor Guusje werden helaas niet meer verzilverd en zo eindigde deze razend spannende wedstrijd in 1 – 1. Zo blijft het bovenin ongemeen spannend in deze leuke klasse.