Truus Dijkhuis eerste vrouwelijke erelid bij KOSC

Tijdens de ledenvergadering is Truus Dijkhuis benoemd tot erelid van KOSC. Met een staande ovatie stemden de leden van harte in met het voorstel van het bestuur hiertoe. Harold Rorink gaf in zijn voordracht aan dat binnen KOSC veel vrijwilligers actief zijn. Truus is een duizendpoot in diverse functies en activiteiten binnen KOSC. Ze was en is betrokken bij nagenoeg alle activiteiten bij KOSC. Sinds jaar en dag is ze vrijwilliger bij KOSC en meestal te vinden in de kantine. Ze heeft de beste jaren besteed aan KOSC, er is een onlosmakelijke band tussen KOSC en deze vrijwilliger. Het bestuur heeft dan ook gemeend om haar op passende wijze te belonen door Truus voor te dragen al Ere-lid van KOSC.

Leden van verdienste
Daarnaast stemde de ledenvergadering met een welgemeend applaus in met het benoemen van Rene Broekhuis en Peter Geerdink als lid van verdienste. Voorzitter Rorink  gaf aan dat beide heren als sinds mensenheugenis actief zijn binnen de vereniging en door de jaren heen een groot aantal functies bekleed hebben bij KOSC. Met name in de training en begeleiding van jeugdleden.

Jubilarissen
KOSC is er trots op dat tijdens de algemene ledenvergadering een heel peloton aan jubilarissen kon worden gepresenteerd. Er waren maar liefst 12 jubilarissen.
Rob Kemperink, Rik Veldboer, Martijn Engbers, Thijs Lansink, Tom Smit, Niels van Benthem en Ronnie Brokelman ontvingen bloemen en een attentie omdat ze reeds 25 lid zijn van KOSC.

Daarnaast vierden Jurgen Baasdam, Eduard Pikkemaat, Richard Eertman, Dennis Velers en Freek Keupink hun 40-jarig jubileum en werden daarvoor in het zonnetje gezet.

De ledenvergadering gaf deze jubilarissen een hartstochtelijk applaus.