Tweede nederlaag op rij voor KOSC 1

KOSC 1 kreeg voor de tweede keer het deksel op de neus. Gelet op het spelbeeld onnodig, maar het is in het voetbal een aloude wet dat als je zelf niet scoort, de tegenstander daartoe wel in staat is. Zo voltrok zich ook het duel tussen Sportlust Vroomshoop en KOSC.
In de eerste helft kregen de Ootmarsummers uitgelezen kansen. Jorrit Weierink, Thomas Brons en Stefan Bonke stonden oog in oog met keeper Tim Sickman, maar wisten de bal niet langs de goalie te krijgen. Jari Leussink had pech met een schot op de paal. Met de rust geen doelpunten.
Na de pauze krijgt Vroomshoop een schietkans. Ralph Muller verwerkt de bal verkeerd en de terugspringende bal wordt door Sem Kosse in het doel gewerkt. Daarna knapte er iets bij KOSC dat moeite had om het initiatief terug te pakken. Vroomshoop kwam op 2-0 door Dennis Jozic. In de ogen van alles wat KOSC was, werd er een overtreding gemaakt op Stefan Bonke, die ten val wordt gebracht. De scheidsrechter liet doorspelen en in deze één op één situatie rondde Vroomshoop deze aanval koelbloedig af. In de laatste minuten zorgde Mart Busscher nog voor de 2-1, maar de treffer kwam te laat. Thijs Hulskotte werd naar voren gestuurd als extra spits. Diverse ballen werden in het Vroomshoopse strafschopgebied gepompt, maar tot kansen leidde dit niet. Alle pogingen mochten niet meer baten en zo verliet KOSC met een forse kater het veld.

Bron: InenOmOotmarsum