Twents regioteam houdt selectiedagen voor meisjes

Wat is het Twents Regioteam? Het Twents Regioteam biedt meiden uit Twente en iets daarbuiten die ambitie hebben en bovengemiddeld leuk voetballen een kosteloos platform aan. Het Twents Regioteam is ontstaan in 2013 (toen nog onder de naam Twents Combiteam).

Waarom een Twents Regioteam? Het voetballandschap voor meiden is zeer divers waardoor er kansenongelijkheid is. Soms spelen meiden in een team met veel leeftijd of niveauverschil, sommige meiden spelen met jongens, andere met meiden. Door het Twents Regioteam wordt de meiden iets extra’s geboden. Zij krijgen de kans om met andere getalenteerde speelsters uit de regio op niveau te trainen en zij kunnen zich aan elkaar optrekken. Onze ervaring is dat ook meiden die bij de jongens voetballen het erg leuk vinden om eens met meiden te voetballen.

Het Twents regioteam is  neutraal en onafhankelijk en hebben dankzij verenigingen in Twente en iets daarbuiten ondertussen meerdere teams en trainingsgroepen. Hierdoor kunnen talentvolle meiden uit Twente extra stappen zetten in hun ontwikkeling.

Concreet

  • Op zondag 3 en 10 april 2022 vinden om 15.00 uur selectietrainingen, binnen de eigen leeftijdscategorie, plaats.
  • Speelsters van 2013 tot en met 2009 kunnen voor deze selectietrainingen voorgedragen worden. Andere leeftijdscategorieën (2008 tot en met 2004) in overleg
  • De activiteit vindt plaats bij FC Berghuizen in Oldenzaal
  • Aanmelden kan via mail Twentsregioteam@gmail.com ovv naam vereniging, naam en geboortejaar speelster.

Graag zien wij de speelsters op 3 april om 14.45 uur op veld 2 waar wij een korte uitleg geven. Op 10 april zien wij graag de speelsters met hun ouders om 14.30 uur voor een korte introductie in de kantine van FC Berghuizen. Ouders en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de training te kijken.

Mocht u meer willen weten over het Twents Regioteam vraag dan onze presentatie op, deze delen wij graag met u.

Sportieve groet,

Ilona Loohuis Founder Twents Regioteam (06-41607940)