Uitstekend begin voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste oefenwedstrijd overtuigend gewonnen, op Sportpark De Peuverweide werd met 0 – 7 afgerekend met Stevo JO15-2.

Eerste helft ging mooi gelijk op met een paar kansen voor beide doelen. Onze boys speelden prima, er werd in ieder geval keihard gewerkt en in de duels kwamen we meestal als winnaar uit de bus. Prima dus en na ruim 20 minuten zorgde aanvoerder Thijn met het nodige geluk voor de 0 – 1. Even later had diezelfde Thijn een enorme kans op de 0 – 2, echter slaagde hij er niet in om het net opnieuw te laten bollen. Tot aan de rust gebeurde er vervolgens niet veel meer.

In de rust aangegeven dat we tevreden waren over het vertoonde spel. Natuurlijk ging er nog van alles mis, maar de inzet, agressiviteit en spirit in de ploeg was prima.

En nadat gastspeler Jelte, na een assist van gastspeler Willem, de stand op fraaie wijze op 0 – 2 had gezet hadden we eigenlijk níets meer van de gastheren te duchten en hoefde onze verdediging/keeper niet of nauwelijks meer in actie te komen. Via opnieuw Jelte, een zeer fraai afstandschot van Hein, een tweetal doelpunten van Sajed en een goal van Willem werd de eindstand op 0 – 7 gezet.

Een prima begin van de boys van JO15-2 waar de technische staf met name zeer tevreden was over het fanatisme, de inzet en de geboden felheid/winnaarsmentaliteit in de vele duels. Als we als TEAM op deze manier met elkaar doorgaan, met daarbij de gedachte dat het alleen nog maar beter kan worden, kunnen we er met elkaar een leuk en succesvol seizoen van gaan maken.