UITSTEKENDE EN OVERTUIGENDE TWEEDE HELFT ZORGT VOOR RUIME ZEGE JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zich keurig gerevancheerd na de zeperd in en tegen Borne. Op ons hoofdveld werd na een schitterende tweede helft met 6 – 1 ruim gewonnen van de nr. 8 DSVD JO15-1.

Geprobeerd om de boys en girl weer fris en fruitig aan de wedstrijd te laten beginnen en dit lukte maar gedeeltelijk. Op zich werd er wel aardig gevoetbald en kwamen we achterin niet echt in de problemen. Maar toch misten we net dat extra beetje gif en fanatisme voor de goal om daadwerkelijk die bal tegen de touwen te knallen. Aan de andere kant hadden we de pech dat het bij de eerste de beste tegenaanval na ruim tien minuten wel raak was. Dit was wel wat zuur en hierna daalde het niveau ook wel eventjes, gelukkig pakte het team dit kort voor rust wel weer enigszins op.

In de rust duidelijk aangegeven dat er extra gif bij moet, dat we scherper en geiler voor de goal moeten zijn. Met elkaar waren we het al snel eens dat we tegen deze tegenstander geen punten hoefden in te leveren. Afgesproken dat we onze ongeslagen status thuis toch echt in ere wilden houden.

En hoe anders verliep de tweede helft, de boys en girl gaven nu wel net dat beetje extra gas en wisten via Guus al snel de gelijkmaker te scoren. Vervolgens stond het een minuut later, na een prima vrije trap van Mart, via een attente Stef al 2 – 1 en zo hadden we het voor elkaar om de wedstrijd in een mum van tijd om te draaien. Een kleine tien minuten later bracht Mart, na een mooie assist van Chris, de marge op twee. En even later werd het na een vlotlopende aanval zelfs 4 – 1. Een uitstekend spelende Kars, die vanmorgen voor en achter een ruime voldoende haalde, kaatste de bal keurig terug op Guus, die hiermee zijn tweede treffer van de ochtend maakte. Tien minuten voor tijd was het na een schitterende individuele actie van Mart zelfs 5 – 1 en Kars mocht zelf, na een assist van Mart, de 6 – 1 op het scorebord knallen. De gasten zijn in de tweede helft maar een enkele keer op onze helft verschenen en dit was enkel en alleen de verdienste van ons uitstekende spel.

Al met al een hele leuke wedstrijd gezien, waarin we het in de tweede helft wel op konden brengen om net dat stapje extra te zetten en elkaar te stimuleren. Onze complimenten voor de wijze waarop we de wedstrijd in de tweede helft helemaal naar onze hand hebben gezet, klasse.

0 – 1 Speler DSVD 10e minuut