Uitstekende tweede helft zorgt voor simpele zege JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn tweede wedstrijd in de KNVB Regio Cup simpel en overtuigend gewonnen. Na een prima 2e helft bleef de teller steken op 1 – 7.

De boys en girl begonnen zeer slordig en ongemotiveerd aan de wedstrijd. Daarnaast hadden we vol de wind tegen en was de stand bij de rust na een doelpunt van Nigell 1 – 1.

In de rust waren we zeer ontevreden over het vertoonde spel. Alles wat we vooraf hadden afgesproken werd niet of zeer slecht uitgevoerd. Natuurlijk hadden we vol de wind tegen, maar dat was natuurlijk geen vrijbrief om zo’n slechte eerste helft neer te zetten.

Maar in de tweede helft was gelukkig alles anders. Binnen tien minuten hadden we de wedstrijd naar onze hand gezet en was de stand door 3 schitterende doelpunten van leenspeler Xen en doelpunten van Job en leenspeler Leon opgelopen naar 1 – 6. Vervolgens was de wedstrijd wel zo’n beetje gespeeld, bleven we het bovenliggende team, gaven we niets meer weg en bepaalde Leon de eindstand uiteindelijk op 1 – 7.

1 – 0 Speler SDC ’12 10e
1 – 1 Nigell 33e minuut