Veel activiteiten in de komende (feest)periode

De komende periode vindt bij of namens KOSC een groot aantal activiteiten plaats waarvan wij u alvast in kennis willen stellen:

Bingo:
Op woensdag 21 december vindt de laatste bingo van dit jaar plaats in de kantine. Dit keer dus in een Kerstdecor. Vanaf 13.30 uur zijn de deuren geopend. Om 14.00 uur wordt gestart met de Bingo. Iedereen is van harte welkom.

Kerstactie:
De kerstactie vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 december. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur komen leden van de club langs met enveloppen, waarin wel of geen ‘gelukslot’ is te vinden. De opbrengst van de Kerstactie is voor de jeugdafdeling van KOSC.

Zaalvoetbaltoernooi in Kerstvakantie voor de jeugd
Jaarlijks wordt in de kerstvakantie door de JNC een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor de JO8 t/m JO15 teams. Dit jaar vindt het toernooi plaats op woensdag 28 december.

Nieuwjaarsreceptie:
De Nieuwjaarsreceptie voor alle leden, vrijwilligers, donateurs, sponsors en supporters  van KOSC vindt dit nieuwe jaar, anders dan u gewend bent, plaats op vrijdag 6 januari. Kortom, iedereen die KOSC een warm hart toedraagt, is vanaf 19.30 uur van harte welkom om gezamenlijk een toast uit te brengen op het nieuwe jaar.

Kerstbomeninzamelactie t.b.v. de jeugd:
Op zaterdagmorgen 7 januari in het nieuwe jaar organiseert de jeugdafdeling van KOSC de kerstbomenactie. Op deze dag trekken groepen jeugdleden, onder begeleiding van leiders en andere vrijwilligers, tussen 9.30 uur en 12.30 uur de wijken in om de overbodig geworden kerstboom tegen een vrije gift huis aan huis op te halen.

KOSC- loop
Eveneens op zaterdag 7 januari vindt de KOSC-loop plaats. De KOSC-loop is bestemd voor onder meer alle senioren leden en voor jeugdleden vanaf JO/MO11. De afstanden zijn 2,5 km, 5 km en 10 km. Aanvang is 14.00 uur, inschrijving geopend tot 13.30 uur. Nieuw dit jaar is de KIDSRUN voor de JO8 en JO9 spelers. Deze run start om 11.00 uur.
Zie de pagina op website voor de inschrijving en overige informatie.

Zaalvoetbaltoernooi Jan ter Horst sr. bokaal:

Op zondag 8 januari vindt alweer de 31e editie plaats van het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi om de Jan ter Horst sr. Bokaal. Vanaf 9.00 uur vinden de wedstrijden plaats in de klasse 3+4. ’s Middags worden de wedstrijden in de 1e en 2e klasse afgewerkt. Zie ook de Facebook pagina van het toernooi.

Sponsorbijeenkomst KOSC Business Club:

Op vrijdag 13 januari vindt er voor de leden van de KOSC Business Club (KBC) een sponsorbijeenkomst plaats in gezamenlijkheid met de businessclub van SDC’12. En mooi programma wordt voorbereid. Nadere informatie volgt.

KOSC Doet !!
Zaterdag 14 januari
is door het bestuur vastgesteld om samen met de leden de handen uit de mouwen te steken om de accommodatie weer op en top te maken voor de start van de tweede seizoenshelft. Nadere info volgt.