Walter Weghorst nieuwe hoofdtrainer met ingang van komend seizoen

Met ingang van het seizoen 2023-2024 wordt Ootmarsummer Walter Weghorst de nieuwe trainer van het eerste elftal van KOSC. De clubleiding van de zwart-witten en de huidige oefenmeester van zaterdagvereniging Den Ham hebben overeenstemming bereikt over een eenjarig contract op sportpark ’n Tooslag. Weghorst volgt Rob Roelofs op die aan het einde van het seizoen stopt met het trainersvak.

Walter is geen onbekende bij KOSC. In de seizoenen 2013/2014 en 2014/2015 stond hij al aan het roer bij ons eerste elftal. Hij wist met zijn elftal in het eerste seizoen via de nacompetitie promotie af te dwingen van de 3e naar de 2e klasse. In het seizoen 2014/2015 eindigde het eerste elftal op een 10e plaats in de 2e klasse.
Walter vertrok in 2015 naar Achilles’12 en trainde achtereenvolgens bij Deto, Suryoye Mediterraneo, De Esch en Den Ham.

De Commissie Voetbalzaken, onder leiding van Robert Harperink, en de spelersraad van KOSC 1 achten Walter prima in staat om op een goede manier invulling te geven aan de ontstane vacature.

Het Bestuur en de Commissie Voetbalzaken zijn blij met de komst van Walter en zien vanaf komend seizoen uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.